Форум
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Нове на форумі
Нові повідомлення
Остання активність
Увійти
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Пошук
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Меню
Встановити додаток
Встановити
Відповісти в темі
Форум
Коронавірус в Україні
Я хворію! Або є підозра
Схема лікування коронавіруса
JavaScript вимкнений. Будь ласка, ввімкніть JavaScript у своєму браузері, перш ніж продовжувати.
Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно.
Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати
інший
.
Повідомлення
[QUOTE="Lupd, post: 126, member: 23"] Сьогодні вночі температура була 38,3. Випив Ібуклін, так як голова дуже сильно боліла. Треба було звичайно пити Ібупрофен 200 мг або 400 мг. А після ібуклін до ранку дуже сильно пропотів рази два. Утром сильна слабкість температура 36,0. Також з учорашнього дня і сьогодні вранці була діарея. Вранці прийшов лікар, так як основний тест позитивний. Каже треба зробити КТ, я говорю не зарано? тільки 4 день хвороби, вона каже якщо температура буде 38 треба зробити в підсумку записали на КТ на сьогодні ввечері, але я запис скасував так як зараз в 18 годин вечора температура 36,9-37,0. Самопочуття стало краще, трохи вимотала діарея, сатурація 98. Кашля майже немає. 1) Підкажіть правильно, що я скасував КТ? Я розумію, що показання до КТ це низька сатурація, задишка, багато зітхань в хвилину, болі в грудях, що то з цього? Або треба все таки робити його, але трохи пізніше? 2) Як на перебіг хвороби впливає те, що температура стала нормальною? Після такої високої стався як би різкий перехід до нормальних значень температури. [/QUOTE]
Вставити цитату...
Перевірка
Відповісти
Форум
Коронавірус в Україні
Я хворію! Або є підозра
Схема лікування коронавіруса
Зверху
Знизу