Форум
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Нове на форумі
Нові повідомлення
Остання активність
Увійти
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Пошук
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Меню
Встановити додаток
Встановити
Відповісти в темі
Форум
Коронавірус в Україні
Я хворію! Або є підозра
Схема лікування коронавіруса
JavaScript вимкнений. Будь ласка, ввімкніть JavaScript у своєму браузері, перш ніж продовжувати.
Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно.
Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати
інший
.
Повідомлення
[QUOTE="Lupd, post: 124, member: 23"] 39 Років Вага 72 Чоловік. В середу вдень почала підніматися температура до ночі 39,2. Випив Ібуклін збилася до 37,0. У четвер температура до 16 години 39,4 спробував випити парацетамол таблетку він збив ненадовго до 38,0. До ночі температура 39,4, прочитав, що краще не збивати і довго терпів, але вночі випив Ібуклін, він збив знову до 37,0 я заснув. Вранці 36,8-37,0. Максимум за день 38,5 ближче до ночі зараз 38,2, температуру не збивав. Сьогодні прийшов лікар з поліклініки взяв мазок і зробив експрес тест, тест позитивний, завтра чекаю результат основного тесту. Послухав легкі сказав є невеликий шум ззаду зліва знизу, говорить нічого страшного. Подивився горло, сатурація 98. Як лікуюся: я п'ю 2,5 літра води в день. Полощу горло фурациліном, два рази на день, воно не болить просто неприємні відчуття. Також у мене кашель не дуже частий з невеликою мокротою. І питання таке. мені призначили Арбідол, Лоратадин, Мірамістин. Я правильно розумію, що Арбідол краще не пити? І як щодо решти? Прибрати фурацилін і чи потрібно пити що-небудь відхаркувальне? [/QUOTE]
Вставити цитату...
Перевірка
Відповісти
Форум
Коронавірус в Україні
Я хворію! Або є підозра
Схема лікування коронавіруса
Зверху
Знизу