Форум
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Нове на форумі
Нові повідомлення
Остання активність
Увійти
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Пошук
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Меню
Встановити додаток
Встановити
Відповісти в темі
Форум
Коронавірус в Україні
Після ковіду, реабілітація
Погано чую запахи після коронавіруса
JavaScript вимкнений. Будь ласка, ввімкніть JavaScript у своєму браузері, перш ніж продовжувати.
Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно.
Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати
інший
.
Повідомлення
[QUOTE="NataLi, post: 89, member: 17"] Добридень. Місяць тому перехворіла коронавірусом. Нюх повернувся через 5 днів після хвороби, але далеко не в повній мірі. Я дуже слабо чую запахи, духи чую тільки в момент нанесення, та й то аромат чую зовсім не так як раніше. запахи духів стали плоскі, якщо старі духи я пам'ятаю по пам'яті як пахнуть, то тепер зрозуміти як пахне новий парфум НЕ можу, запах чую, але він пахне не так як треба. На роботі ходжу в їдальню і не чую там запахів їжі як раніше, ніби в офісний кабінет зайшла, а не в їдальню, хоча вдома, якщо запах сильний, то можу почути запах їжі що готується. Обо не чую, наприклад, деякі неприємні запахи або чую іноді, наприклад піт, запах брудного котячого лотка і т.д. Читала, що треба тренувати нюх з маслами, я нюхаю замість масел різні парфуми, які у мене є. Можна ж так? Або потрібні обов'язково масла? Це вже назавжди так буде і що можна ще зробити? [/QUOTE]
Вставити цитату...
Перевірка
Відповісти
Форум
Коронавірус в Україні
Після ковіду, реабілітація
Погано чую запахи після коронавіруса
Зверху
Знизу