Форум
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Нове на форумі
Нові повідомлення
Остання активність
Увійти
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Пошук
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Меню
Встановити додаток
Встановити
Відповісти в темі
Форум
Коронавірус в Україні
Я хворію! Або є підозра
KT1 і температура ~ 38 протягом тижня. Госпіталізація?
JavaScript вимкнений. Будь ласка, ввімкніть JavaScript у своєму браузері, перш ніж продовжувати.
Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно.
Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати
інший
.
Повідомлення
[QUOTE="EmilDat, post: 56, member: 5"] Шановні лікарі, шукаю ради. Чоловік 33 роки, 179/60. Не курю. Не вакцинований. Захворів тиждень тому. Підтверджено мазком на наступний день. Сатурація весь час хвороби зберігається на рівні 97-99. Температура в піку доходила до 38.9. На даний момент останні пару днів тримається 37.7-38.3. Кашлю як такого немає. Є закладеність носа. Задишки і вираженої слабкості немає. Ноги трохи ватяні. Були сильні м'язові болі в спині (перші пару днів), зараз менше. Зроблено МСКТ: Кісткові структури грудної клітини без особливостей Паренхіма легенів звичайної легкості Справа в середній частці, в нижніх частках з двох сторін ділянки матового скла, інтенсивність середня. Бронхіальні розгалуження візуалізуються до субсегментов, прохідні. Синуси вільні. Медіастинальні структури не зміщені, розташовані зазвичай з чіткими контурами. Медіастинальні лімфовузли не збільшені. Висновок: Вірусна пневмонія KT1. Лікарняний був узятий на другий день хвороби. Призначено: Арбідол 200мг (4 рази в день), грипферон (4 рази в день), амброксол (3 рази в день), парацетомол, грудної збір. Дотримуюся постільного режиму, намагаюся рясно пити. Сьогодні були додані Амоксиклав 875 + 125 в протягом тижня кожні 12 годин і Еліквіс 2.5 мг два рази на день. Консультувався з іншим доктором (зав) заочно. Її думка - госпіталізуватися, так як довго тримається висока температура, потрібно здавати комплекс аналізів для визначення чи немає приєднання бактеріальної інфекції. Шановні доктора, з усього вищевикладеного, як найкраще вчинити? Додам - вдома є кисневий концентратор продуктивністю 5 літрів. Чи можу я його застосовувати? І за яких умов? [/QUOTE]
Вставити цитату...
Перевірка
Відповісти
Форум
Коронавірус в Україні
Я хворію! Або є підозра
KT1 і температура ~ 38 протягом тижня. Госпіталізація?
Зверху
Знизу