Форум
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Нове на форумі
Нові повідомлення
Остання активність
Увійти
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Пошук
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Меню
Встановити додаток
Встановити
Відповісти в темі
Форум
Коронавірус в Україні
Я проти - конспірологія
Я проти - конспірологія
JavaScript вимкнений. Будь ласка, ввімкніть JavaScript у своєму браузері, перш ніж продовжувати.
Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно.
Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати
інший
.
Повідомлення
[QUOTE="Administrator, post: 348, member: 1"] [B]Отримали листа від Ігора Демчук, приводимо його майже повністю :):):)[/B] "ковид 19" - Это НЕ вирус, а проект по глобальному снижению населения до одного миллиарда и захват территорий !!! "КОРОНАВИРУС" - Это НЕ вирус, а искусственно созданные ЧЕРВИ ЛЮЦЕФЕРАНА которыми набиты все фабричные МАСКИ !!! ЛЮДЕЙ ЗАРАЖАЮТ МАСКАМИ И ТРАВЯТ ВАКЦИНАМИ !!! Вот такая незамысловатая схема терроризма !!! Сейчас осуществляется ТЕРАКТ массовое убийство людей по всей территории земного шара !!! ТЕРРОРИСТЫ придумали легенду "ковид 19" и под прикрытием якобы эпидемии НЕ существующего "короновируса" ТРАВЯТ И УБИВАЮТ ЛЮДЕЙ !!! Людей ТРАВЯТ зараженными МАСКАМИ, тестами ковыряя в носу, людей травят на улицах рассыпая ядохимикаты, людей травят в больницах и убийства списывают на "ковид 19" и ГЛАВНАЯ ОТРАВА - это уколы ковидных ВАКЦИН !!! УДОБНО НЕ ПРАВДА ЛИ ПОД ПРИКРЫТИЕМ ПАНДЕМИИ ТРАВИТЬ И УБИВАТЬ ЛЮДЕЙ БИОЛОГИЧЕСКИМ ОРУЖИЕМ !!!!!!! [/QUOTE]
Вставити цитату...
Перевірка
Відповісти
Форум
Коронавірус в Україні
Я проти - конспірологія
Я проти - конспірологія
Зверху
Знизу