Форум
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Нове на форумі
Нові повідомлення
Остання активність
Увійти
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Пошук
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Меню
Встановити додаток
Встановити
Відповісти в темі
Форум
Коронавірус в Україні
Я проти - конспірологія
Я проти - конспірологія
JavaScript вимкнений. Будь ласка, ввімкніть JavaScript у своєму браузері, перш ніж продовжувати.
Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно.
Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати
інший
.
Повідомлення
[QUOTE="Anton, post: 176, member: 29"] Число померлих від коронавируса в США перевищило кількість жертв іспанського грипу, що був у 1918 році, передає Bloomberg. Уточнюється, що жертвами COVID-19 в Сполучених Штатах стали 675 446 американців. У той же час вважається, що пандемія «іспанки», що тривала два роки, забрала життя приблизно 675 тисяч жителів. Тоді збудником грипу став вірус H1N1, що заразив півмільярда осіб і вбив від трьох до п'яти відсотків населення Землі (50-100 мільйонів чоловік). 1918 рік. Військовий табір в США. Перед відправкою в Європу американські солдати полощуть горло розчином солі з содою в якості профілактики грипу «Вранці людина була здорова, а до вечора захлинався кров'ю» Як небезпечний вірус убив більше людей, ніж дві світові війни «Те, що так багато людей померло, з огляду на досягнення сучасної медицини, викликає занепокоєння», - зазначив кардіолог Ерік Тополь, глава Інституту трансляційних досліджень Скріппса, додавши, що в 1918 році не було ні апаратів штучної вентиляції легенів, ні вакцин. За його словами, спостерігається в США статистика набагато гірше, ніж повинна бути. Останнім часом від коронавируса в США в середньому вмирають 1900 осіб в день. Це найвищий показник смертності з початку березня 2021 року. В цілому жертвами COVID-19 стали більш 4,6 мільйона хворих у всьому світі. Раніше вчені в США повідомили про штам коронавируса «йота», що володіє підвищеною в порівнянні з іншими варіантами переданням і коефіцієнтом смертності. У деяких групах людей його летальність вище на 82 відсотка. [/QUOTE]
Вставити цитату...
Перевірка
Відповісти
Форум
Коронавірус в Україні
Я проти - конспірологія
Я проти - конспірологія
Зверху
Знизу