Форум
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Нове на форумі
Нові повідомлення
Остання активність
Увійти
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Пошук
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Меню
Встановити додаток
Встановити
Відповісти в темі
Форум
Коронавірус в Україні
Я проти - конспірологія
Я проти - конспірологія
JavaScript вимкнений. Будь ласка, ввімкніть JavaScript у своєму браузері, перш ніж продовжувати.
Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно.
Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати
інший
.
Повідомлення
[QUOTE="Anton, post: 170, member: 29"] У штаті Флорида помер від ускладнень COVID-19 колишній офіцер ЦРУ Роберт Девід Стіл. Він підтримував теорії змов і вважав себе першим, хто назвав коронавірус обманом. Журналісти називають Стіла одним з перших людей, які пропагували ідеї QAnon і допоміг руху знайти більше прихильників. Протягом останніх трьох місяців чоловік їздив по Сполучених Штатах і розповідав про теорію змови з коронавірусом, фальсифікації виборів і нібито про повернення Трампа на пост президента. Пізніше у Стіла підтвердили коронавірус і на початку серпня госпіталізували. Незважаючи на це, він продовжував поширювати теорії змови про вакцинах і заперечував існування коронавируса. 17 серпня чоловік написав останні повідомлення в блозі. «Я не буду вакцинуватися, хоча у мене позитивний тест на те, що вони називають" COVID ". Справа в тому, що мої легені не функціонують », - написав Стіл і опублікував фото з апаратом штучної вентиляції легенів. Чоловік також зазначив, що його знайомі допомогли відправити його в гарну лікарню в штаті. Смерть антівакцінатора 29 серпня підтвердив його знайомий (також прихильник теорій змов) Марк Тасси. Він стверджував, що Стіла змусили підключитися до ШВЛ, щоб «Флорида погано виглядала». Також він називає смерть чоловіка підозрілою. Журналісти пишуть, що Стіл також був антисемітом: він закликав садити в тюрми євреїв і «викорінити сіоністів». У документальному фільмі Vice він називав себе «першим чоловіком, який назвав коронавірус обманом». Зазвичай на смертному одрі деякі "перевзуваються" а тут ні ... дійсно віруюча людина. [/QUOTE]
Вставити цитату...
Перевірка
Відповісти
Форум
Коронавірус в Україні
Я проти - конспірологія
Я проти - конспірологія
Зверху
Знизу