Форум
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Нове на форумі
Нові повідомлення
Остання активність
Увійти
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Пошук
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Меню
Встановити додаток
Встановити
Відповісти в темі
Форум
Коронавірус в Україні
Я хворію! Або є підозра
Чи потрібно мені лягати в лікарню?
JavaScript вимкнений. Будь ласка, ввімкніть JavaScript у своєму браузері, перш ніж продовжувати.
Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно.
Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати
інший
.
Повідомлення
[QUOTE="Maria, post: 60, member: 6"] Добрий вечір, шановні! Жінка 38 років, захворіла, температура до 38, несильний кашель, сильний головний біль. Через пару днів стало набагато краще, температура до 37.5, стан нормальний. Ще через пару днів температура знову піднялася до 38.0-38.5, збивала Нурофеном 200, кашель посилився. На 5 день чоловікові прийшла відповідь - позитивний тест на ковід, мені поліклініка вирішила не робити тест з невідомих причин ... Лікуємося теплим питтям, Нурофеном. Лікар прописав чоловікові лікування: гріпферон, ергоферон, еліквіс, бронхомунал і левофлоксацин. Не приймаємо. Питання ось у чому: сьогодні мені стало гірше, 39 з ранку. Збила, годині о 5 вечора 39.3, тільки через дві години після нурофена 400 впала. Пульсоксиметр показав 92 ... Але якщо лягти на живіт 95-96. Кашель до нудоти. Нормальне це для ковід? Не потрібно бігти на КТ та в лікарню? [/QUOTE]
Вставити цитату...
Перевірка
Відповісти
Форум
Коронавірус в Україні
Я хворію! Або є підозра
Чи потрібно мені лягати в лікарню?
Зверху
Знизу