Форум
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Нове на форумі
Нові повідомлення
Остання активність
Увійти
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Нові повідомлення
Пошук по форуму
Пошук
Шукати лише в заголовках
Автор:
Шукати лише в заголовках
Автор:
Меню
Встановити додаток
Встановити
Відповісти в темі
Форум
Коронавірус в Україні
Я хворію! Або є підозра
8й день короновіруса, легше не стає
JavaScript вимкнений. Будь ласка, ввімкніть JavaScript у своєму браузері, перш ніж продовжувати.
Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно.
Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати
інший
.
Повідомлення
[QUOTE="Elena87, post: 116, member: 22"] Доброго вечора! Захворіла 2 серпня різко з підвищенням температури до 37.8. Наступні дні як в тумані, температура до 38.7, добре знижував ібупрофен. Тест від 3.08 позитивний, лікування призначили стандартне - пиття, мірамістин, азитроміцин. Дуже боліло тіло, голова, очі, при зниженні температури норм. Сьогодні 8 день, турбує те, що температура так і тримається, максим до 38, знижую тільки в разі поганого самопочуття, а воно в основному таке ((. 1) почати пити антибіотики? Все затюкали, що дура і не лікуюся. 2 ) є легка нестача повітря, глибоко дихаю і проходить, це нормально? 3) Лікар каже КТ не рекомендоване так як немає показань 4) Легше стане коли-небудь? Так втомилася від цього стану як з похмілля. Прошу вибачення за зайву емоційність. Мені 34 роки, супутніх захворювань начебто немає [/QUOTE]
Вставити цитату...
Перевірка
Відповісти
Форум
Коронавірус в Україні
Я хворію! Або є підозра
8й день короновіруса, легше не стає
Зверху
Знизу